№ 563: KATT GmbH

Feb 22, 2018 Задоволено частково
Full name of the legal entity of the complainant: KATT GmbH
Procedure title: 17Т-737_Установка комбінована азотно-насосна
The name of the branch in respect of whose actions the complaint is sent: АТ "Укргазвидобування"
USREOU of the applicant:
Grounds for complaint: Скарга щодо умов, визначених у документації із закупівлі
Prozorro complaint downloaded? No
The reason is not downloading a complaint against Prozorro
Mail applicant: borys.ovcharenko@ugv.com.ua
Contacts applicant: KATT GmbH
Name of signatory complaints: KATT GmbH
The essence of the complaint, the requirements:

Пропозиція СЗАО "ФИДМАШ" не відповідає технічним вимогам - мінімальна продуктивність азотного насосу, Додатково повідомляємо, що відсутній теплообмінник, що знижує експлуатаційні характеристики; для ефективної роботи насосу привід насоса повинен здійснюватись від двоступенчатої роздаточної коробки шасі; запуск двигуна та його управління можливі тільки з кабіни шасі. У СЗАО "ФІДМАШ" відсутній досвід виконання аналогічних договорів.

The decision of the conflict commission:

Інформація викладена у скарзі прийнята до уваги.

За результатами розгляду скарги встановлено порушення відповідальним підрозділом вимог п. 3.6, 4.2 Інструкції з проведення попереднього кваліфікаційного відбору контрагентів ПАТ «УГВ», затвердженої Наказом №496 від 01.08.2017, зокрема встановлено не однозначні критерії, які не можливо об’єктивно оцінити (характеристики  продуктивності азотної/насосної частини).

За результатами розгляду скарги Тендерному комітету рекомендовано: відмінити закупівлю №17Т-737; відповідальному підрозділу  вжити заходів щодо усунення виявлених порушень, провести детальний аналіз технічних характеристик, встановити об’єктивні критерії, спосіб їх підтвердження, в тому числі передбачити отримання технічних документів, згідно яких планується приймання установки, при виконанні умов договору.

  • Скарга КАТТ.pdf