№ 55: ТОВ "Компанія "ДОНБАСЗОВНІШСЕРВІС"

Jun 14, 2017 Відхилено
Full name of the legal entity of the complainant: ТОВ "Компанія "ДОНБАСЗОВНІШСЕРВІС"
Procedure title: 17П-005 52.29.1 - послуги вантажних транспортно-експедиційних агентств (надання послуг із митного оформлення запасних частин, насосних агрегатів,
The name of the branch in respect of whose actions the complaint is sent: АТ "Укргазвидобування"
USREOU of the applicant: 37790155
Grounds for complaint: Скарга щодо процесу контрактування в частині відповідності внутрішнім документам Товариства та вимогам документації процедури закупівлі/реалізації
Prozorro complaint downloaded? No
The reason is not downloading a complaint against Prozorro
Mail applicant: Borys.ovcharenko@ugv.com.ua
Contacts applicant: Borys.ovcharenko@ugv.com.ua
Name of signatory complaints: Borys.ovcharenko@ugv.com.ua
The essence of the complaint, the requirements:

29.12.2016 отримано рішення про відхилення пропозиції, оскільки ТОВ "Компанія "ДОНБАСЗОВНІШСЕРВІС" є пов'язаною з ФОП "Унку Наталія Валентинівна". Дані компанії мають деякі ділові стосунки. Не зважаючи на те, що ТОВ "Компанія "ДОНБАСЗОВНІШСЕРВІС" та ФОП Унку Н.П. виконує субпідрядні послуги для ТОВ в Дніпропетровській області ці підприємства ведуть відокремлену господарську діяльність, здійснюють самостійну, конкуруючу, незалежну один від одного підприємницьку діяльність в різних регіонах України. ФОП Унку Н.П. не має контролю над ТОВ "Компанія "ДОНБАСЗОВНІШСЕРВІС" - не володіє часткою статутного капіталу та не здійснює управління найбільшою кількістю голосів, що підтверджено реєстраційними документами.

The decision of the conflict commission:

Пропозиції ТОВ «Компанія «Донбасзовнішсервіс» та ФОП «УНКУ НАТАЛІЯ ВАЛЕНТИНІВНА» відхилені на підставі даних Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.
Так, відповідно до отриманої інформації, директором та засновником (50 % статутного капіталу) ТОВ «Компанія «Донбасзовнішсервіс» є Тасліцький Герман Ігорович. В свою чергу, Тасліцький Герман Ігорович є одноосібним власником (100 % статутного капіталу) ТОВ «МИТНИЙ СОЮЗ ДОНБАСУ», директором якого є УНКУ НАТАЛІЯ ВАЛЕНТИНІВНА.
З огляду на вищевказане, Ваша скарга є безпідставною, а тому не підлягає задоволенню.