№ 506: ТОВ "Геосинтез Інженірінг"

Dec 18, 2017 Відхилено
Full name of the legal entity of the complainant: ТОВ "Геосинтез Інженірінг"
Procedure title: 17П-115_Сервісні послуги по бурових розчинах
The name of the branch in respect of whose actions the complaint is sent: АТ "Укргазвидобування"
USREOU of the applicant: 34962841
Grounds for complaint: Скарга щодо відбору Контрагентів
Prozorro complaint downloaded? No
The reason is not downloading a complaint against Prozorro
Mail applicant: borys.ovcharenko@ugv.com.ua
Contacts applicant: 04053, м.Київ, вул. Кудрявська, 26/28
Name of signatory complaints: Полетучій І.І.
The essence of the complaint, the requirements:

Учасник ТОВ "ЕМ-АЙ СВАКО УКРАЇНА" завантажено банківську від CITIBANK UKRAINE, який не є банком, яким державна частка складає більше 75%. В єдиному реєстрі юридичних осіб відсутня інформація про кінцевого беніфіціарного власника ТОВ "ЕМ-АЙ СВАКО УКРАЇНА"

The decision of the conflict commission:

Повідомляємо, що по лоту №3 відповідно до протоколу відміни допорогової закупівлі  №17П-115 від 30.01.2018 процедура закупівлі відмінена на підставі пункту 10.1. Порядку закупівель товарів, робіт та послуг ПАТ «УГВ», затвердженого наказом ПАТ «УГВ» від 01.08.2017 №497, у зв’язку із необхідністю зміни технічних вимог до предмету закупівлі.

У зв’язку із викладеним Ваша скарга відхилена.

Разом з цим повідомляємо, що відповідно до Інструкції з проведення попереднього кваліфікаційного відбору контрагенті ПАТ «УГВ», затвердженої наказом №496 від 01.08.2017 (http://ugv.com.ua/uk/page/docs?count=6) попередній кваліфікаційний відбір - це процес збору, аналізу, перевірки та оновлення інформації про контрагента, підтверджує його здатність виконати взяті зобов’язання у повному обсязі і відповідно до вимог Товариства. Попередній передкваліфікаційний відбір проводять уповноважені профільні служби ПАТ «УГВ», в тому числі відповідальний закупник (співробітник Департаменту матеріального-технічного постачання), відповідальний підрозділ (структурний підрозділ, який визначає потребу у продукції, послугах/роботах за напрямком своєї діяльності). Результати проведення попередньої кваліфікації затверджуються протоколом рішення Тендерного комітету Товариства.

До компетенції Конфліктної комісії не відноситься проведення попереднього кваліфікаційного відбору.

Скарги, які стосуються проведення попереднього кваліфікаційного відбору, направляються Конфліктною комісією відповідним профільним підрозділам, для прийняття до відома зазначеної інформації, а в подальшому, за результатами прийнятого Тендерним комітетом рішенням, перевіряються Конфліктною комісією.