№ 493: ТОВ "БІБЕКС"

Nov 23, 2017 Задоволено
Full name of the legal entity of the complainant: ТОВ "БІБЕКС"
Procedure title: 17Т-598_Запасні частини до гвинтових вибійних двигунів
The name of the branch in respect of whose actions the complaint is sent: АТ "Укргазвидобування"
USREOU of the applicant: 40937299
Grounds for complaint: Скарга щодо відбору Контрагентів
Prozorro complaint downloaded? No
The reason is not downloading a complaint against Prozorro
Mail applicant: м. Київ, вул. Евгена Коновальця, 36 д, оф.49
Contacts applicant: Рябенко С.П.
Name of signatory complaints: Рябенко С.П.
The essence of the complaint, the requirements:

15.09.2017 ТОВ "ДЖИУФІЗІКС ЕНД ДРІЛЛІНГ СЕРВІСІЗ" по іншій процедурі вчинено антиконкурентні узгоджені дії, як наслідок процедуру було відмінено у зв'язку із наявністю антиконкурентних узгоджених дій, ПФ "ОРІЯ" не надано документів, які б підтверджували забезпечення у вигляді суми банківської гарантії або стендбай акредитив в розмірі 1 136 т.г. ПФ "Орія" станом на день подання тендерної документації й до нині має податковий борг.

The decision of the conflict commission:

За результатами вивчення документації процедури закупівлі встановлено, що очікувана вартість закупівлі сформована з урахуванням цінових пропозицій підприємств, що мають ознаки пов’язаності, а також в порушення вимог      пункту 2 Інструкції з визначення очікуваної вартості, затвердженої наказом №498 від 01.08.2017 (використано менше ніж три значення цін на товари, які отримані пізніше ніж за чотири місяця до подання заявки).

Однак враховуючи, що  на момент прийняття рішення філією БУ «Укрбургаз» підписано договір з переможцем закупівлі, Конфліктна комісія не має можливості відмінити процедуру закупівлі для усунення зазначених порушень.

Дякуємо, що звернули увагу на недоліки у нашій роботі, Конфліктною комісією вживаються заходи для недопущення у подальшій роботі подібних обставин.

Враховуючи низьку конкуренцію запрошуємо усіх бажаючих приймати участь  у закупівлях запасних частин до гвинтових вибійних двигунів.