№ 487: Анонімний користувач

Nov 20, 2017 Відхилено
Full name of the legal entity of the complainant: Анонімний користувач
Procedure title: 17Т-535_Бурові долота, 2 Лоти
The name of the branch in respect of whose actions the complaint is sent: АТ "Укргазвидобування"
USREOU of the applicant:
Grounds for complaint: Скарга щодо відбору Контрагентів
Prozorro complaint downloaded? No
The reason is not downloading a complaint against Prozorro
Mail applicant: borys.ovcharenko@ugv.com.ua
Contacts applicant: Анонімний користувач
Name of signatory complaints: Анонімний користувач
The essence of the complaint, the requirements:

Згідно Порядку закупівель товарів, робіт та послуг ПАТ "Укргазвидобування", п.8 «Реєстр не добросовісних Учасників» можуть включатися Учасники, що надали до складу своєї пропозиції будь яку не достовірну інформацію.
Згідно Протоколу результатів передкваліфікаційного відбору від 25.10.2017 р., № 17Т-535, службову записку Департаменту безпеки від 24.10.2017р. за №7-1114  про те, що Учасник по Лоту №1 ТОВ "ЕНЕРГЕТИЧНО-ПРОМИСЛОВА КОМПАНІЯ" підпадає під ознаки п.13 Безумовного параметру «Стоп-інформації», так як надав недостовірну інформацію для участі у процедурі закупівлі, а саме: в ціновій пропозиції Учасника та опитувальнику зазначена юридична та фактична адреса м. Київ, вул. Зоологічна, 4а, оф.139, при цьому Учасник фактично там не знаходиться.
Згідно вищенаведеного, вважаємо, що це є підставою для включення ТОВ "ЕНЕРГЕТИЧНО-ПРОМИСЛОВА КОМПАНІЯ" до Реєстру недобросовісних учасників (подача завідомо неправдивих відомостей).  Згідно інтернет ресурсу (https://clarity-project.info/tenders/?entity=30019775&tenderer=40115192&tenderer_status=contractor) ТОВ "ЕНЕРГЕТИЧНО-ПРОМИСЛОВА КОМПАНІЯ" має 1 підписаний Договір Поставки №УБГ 513/015-17 від 21.09.2017 року, на поставку «Мармурова крихта» . Даний Договір Поставки на даний час не є виконаний в повному обсязі. Згідно умов тендерної документації  №17Т-535, Учасник повинен документально підтвердити досвід постачання АНАЛОГІЧНИХ МТР, а саме,  надаються відгуки (не менше трьох) від Замовників/ кінцевого споживача за останній рік. 
Безумовно, мармурова крихта не є таким аналогічним МТР.
Згідно дилерського сертифікату від ТОВ «Універсальна бурильна техніка» виданий на адресу ТОВ "ЕНЕРГЕТИЧНО-ПРОМИСЛОВА КОМПАНІЯ"  Вих. 20/1320 від 03.10.2017року, компанія прийняла статус офіційного дилера, а до цього часу цим статусом володіла компанія ТОВ "БУРІНКОМ-УКРАЇНА" (від 01.03.2017 по 01.03.2018рр) ,  тобто ТОВ "ЕНЕРГЕТИЧНО-ПРОМИСЛОВА КОМПАНІЯ" стала офіційним дилером на постачання бурового обладнання для підприємств нафтогазової промисловості на території  України з 03.10.2017р., виникає питання, який має досвід  ТОВ "ЕНЕРГЕТИЧНО-ПРОМИСЛОВА КОМПАНІЯ" постачання аналогічного МТР (доліт) за останній рік? 
ТОВ "ЕНЕРГЕТИЧНО-ПРОМИСЛОВА КОМПАНІЯ" того досвіду не має! 3-Щодо технічно-якісних характеристик Додатку №2 Тендерної документації №17Т-535, запропоновані шарошкові долота по Лоту №2 не відповідають параметру «кількість обертів долота : не менше 500 тис. об. при максимальних режимах буріння згідно паспортних даних»  та не є конкурентоспроможнім буровим інструментом в промислових умовах використання  - про що свідчать фактичні дані по відпрацюванню доліт які раніше були відвантажені згідно Договору поставки №УБГ192/015-17. (http://dropmefiles.com/JZj7f) 
Доручити постачання стратегічного бурового обладнання компанії, яка не відповідає основним критеріям надійного та добросовісного постачальника стратегічного бурового обладнання, це погодитися на збільшення часу та витрат на саме будівництво свердловин в цілому, не зважаючи на те, що вартість доліт виробництва ТОВ «Універсальна бурильна техніка» залишається низькою, як і сама якість.

 

The decision of the conflict commission:

Пунктом 1 розділу ІІ документації допорогової закупівлі передбачено, що Учасник по закінченню етапу аукціону повинен надати Замовнику пакет оригіналів документів.

Враховуючи, що пропозиція ТОВ «ЕНЕРГЕТИЧНО-ПРОМИСЛОВА КОМПАНІЯ», надана в оригіналі, відповідає встановленим критеріям кваліфікації, та технічним вимогам (в тому числі учасником надано інформацію за допомогою якої може бути залучено кредит, позика, поворотня фінансова допомога, повідомлено та надано підтверджуючі документи про місцезнаходження учасника), дану пропозицію відповідно до протоколу вибору переможця акцептовано.