№ 42: ТОВ "АЙТІ-СОЛЮШНС"

Jun 12, 2017 Відхилено
Full name of the legal entity of the complainant: ТОВ "АЙТІ-СОЛЮШНС"
Procedure title: 16Т-646 26.20.1 - Машини обчислювальні, частини та приладдя до них (обладнання для інформаційної мережі Товариства в асортименті)
The name of the branch in respect of whose actions the complaint is sent: АТ "Укргазвидобування"
USREOU of the applicant: 38239436
Grounds for complaint: Скарга щодо відбору Контрагентів
Prozorro complaint downloaded? No
The reason is not downloading a complaint against Prozorro
Mail applicant: sk@it-solutions.ua
Contacts applicant: sk@it-solutions.ua
Name of signatory complaints: Хачиньян Сергій Владиславович
The essence of the complaint, the requirements:
скарга по процесу кваліфікації Контрагентів
 

The decision of the conflict commission:

Електронні закупівлі товарів робіт та послуг в ПАТ «УГВ» проводяться на підставі Порядку придбання товарів та послуг шляхом проведення електронних закупівель ПАТ «УГВ», затвердженого Наказом №456 від 18.12.2015 (далі по тексту - Порядок).
Відповідно до протоколу акцепту пропозиції процедури закупівлі електронних торгів №16Т-646 від 13.12.2016 ТОВ  «Уліс Сістемс» з пропозицією  8 293 866 грн. визнано переможцем. Відповідно до абзацу 1 пункту 4.10 Порядку визначено, що відповідальний підрозділ у строк, що становить не більше двадцяти одного робочого дня з моменту закінчення електронного реверсивного аукціону, здійснює аналіз визначеної системою пропозиції з найнижчою ціною на предмет відповідності Учасника, що її подав встановленим кваліфікаційним вимогам та аналіз запропонованого товару чи послуги на відповідність технічним вимогам. У разі відповідності пропозиції Учасника вимогам, що зазначені у оголошенні про проведення закупівлі та документації електронних торгів, такий Учасник визнається переможцем. Пропозиції інших Учасників у такому випадку не розглядаються. За результатами електронного реверсивного аукціону  найнижчу ціну запропоновано Учасником ПП «Уліс Сістемс», запропонований товар якого відповідав встановленим технічним і кваліфікаційним вимогам.
 

  • Скарга.pdf