№ 37: ТОВ "ВЕЛТРЕЙДІНГ"

Jun 12, 2017 Відхилено
Full name of the legal entity of the complainant: ТОВ "ВЕЛТРЕЙДІНГ"
Procedure title: 20.13.4 - Сульфіди, сульфати; нітрати, фосфати і карбонати
The name of the branch in respect of whose actions the complaint is sent: АТ "Укргазвидобування"
USREOU of the applicant: 39728026
Grounds for complaint: Скарга щодо процесу контрактування в частині відповідності внутрішнім документам Товариства та вимогам документації процедури закупівлі/реалізації
Prozorro complaint downloaded? No
The reason is not downloading a complaint against Prozorro
Mail applicant: Borys.ovcharenko@ugv.com.ua
Contacts applicant: Borys.ovcharenko@ugv.com.ua
Name of signatory complaints: Курищук К.К.
The essence of the complaint, the requirements:

 

Пропозицію ТОВ "Велтрейдінг" відхилено на основі записки ДБ про наявність у Учасника ТОВ "Велтрейдінг" умовних параметрів "Стоп-інформації". Умовні параметри визначають: наявність негативної кредитної історії контрагента; наявність претензій з боку державних органів, пов’язаних з ризиком призупинення або припинення діяльності Контрагента; участь Контрагента в судових розглядах, пов'язаних з ризиком визнання Контрагента неспроможним (банкрутом); наявність проблем з поточними взаєморозрахунками. ТОВ "Велтрейдінг" не порушено жодної зазначеної позиції п.13.1.

The decision of the conflict commission:

Пропозиція ТОВ «Велтрейдінг» відхилена на підставі отриманої наступної інформації:
1. СУ УМВС України в Полтавській області проводилось досудове розслідування у кримінальному провадженні 12014170010000352 за фактом підробки документів (ст. 358 КК України). Досудовим слідством встановлено, що до незаконної діяльності причетні ТОВ «Веландрасервіс», ТОВ «ПП Веландрасервіс ЛТД». Директором та засновником ТОВ «Веландрасервіс», ТОВ «ПП Веландрасервіс ЛТД» згідно Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань   є громадянин Стьожка Юрій Олександрович, який одночасно є засновником ТОВ «Велтрейдінг».
2. СУ ГУНП України в Полтавській області проводилось досудове розслідування у кримінальному провадженні 12014170010000216 за фактом замаху на заволодіння державними коштами в особливо великих розмірах (ст.ст. 15 ч.2, 191 ч.5  КК України). Досудовим слідством встановлено, що ТОВ «Велтрейдінг», ТОВ «Євробуд-Сіті», ТОВ «Веландрасервіс», ТОВ «Стальспецмонтаж 21» причетні до поставки бурильних труб в адресу філії ПАТ «УГВ» - ГПУ «Потаванафтогазвидобування», які не відповідали параметрам, передбаченим специфікацією договору поставки. ТОВ «Стальспецмонтаж21» внесено до Реєстру недобросовісних учасників ПАТ «УГВ».
3. СУ ГУНП України в Полтавській області проводилось досудове розслідування у кримінальному провадженні 1201617000000145 за фактом замаху на заволодіння державними коштами в особливо великих розмірах, службове підроблення документів (ст.ст. 15 ч.2, 191 ч.5, 364 ч.2  КК України). Досудовим слідством встановлено, що ТОВ «Євроенергосервіс», ТОВ «Велтрейдінг» здійснювало поставки баритового обважувача в адресу філії ПАТ «УГВ» - БУ «Укрбургаз», який не відповідав конденційності та параметрам, зазначеним у паспорті виробника. ТОВ «Євроенергосервіс» внесено до Реєстру недобросовісних учасників ПАТ «УГВ».
Також, за результатами аналізу пропозиції учасника ТОВ «Велтрейдінг» встановлено, що у фінансовій звітності за 9 місяців 2016 відображено збитки у сумі 2 491,7 тис. грн., статутний капітал складає 1 тис. грн., чистий дохід у сумі 15,6 тис.грн. менший за ціну комерційної пропозиції (29 150 тис. грн.), що може свідчити про відсутність у ТОВ «Велтрейдінг» досвіду виконання значних замовлень.
Таким чином за результатами отриманої інформації та аналізу фінансової звітності встановлені ризики щодо можливості виконання договірних зобов′язань Учасником ТОВ «Велтрейдінг».  
З огляду на вищевказане, Ваша скарга є безпідставною, а тому не підлягає  задоволенню.