№ 36: Vinyx General Trading LLC

Jun 12, 2017 Відхилено
Full name of the legal entity of the complainant: Vinyx General Trading LLC
Procedure title: 16Т-617 24.20.1– Труби, трубки, порожнисті профілі, безшовні, зі сталі
The name of the branch in respect of whose actions the complaint is sent:
USREOU of the applicant:
Grounds for complaint: Скарга щодо умов, визначених у документації із закупівлі
Prozorro complaint downloaded? No
The reason is not downloading a complaint against Prozorro
Mail applicant: Borys.ovcharenko@ugv.com.ua
Contacts applicant: Borys.ovcharenko@ugv.com.ua
Name of signatory complaints: Saleh Vanaki
The essence of the complaint, the requirements:
Пропозицію Vinyx General Trading LLC відхилено у зв'язку із невідповідністю вимогам документації. Виробником труб обсадних є Hengyang Valin Steel Tube Co Ltd, Китай, продукція виготовляється відповідно до стандарту API 5CT, який у порівнянні з ГОСТ 632-80 є кращим. Запропоновані марки сталі та різзі повністю відповідають вимогам ГОСТ, що буде підтверджено Сертифікатом заводських випробувань (Mill Test Certificate). Сертифікат API 5CT передбачає можливість виробництва та поставки обсадних труб діаметру 324 мм, виробник має виробничі потужності для виготовлення таких труб. З 2014 по теперішній час здійснено низку оптових поставок в загальній кількості 1 674 754 метрів, зокрема на адресу National Iranian South Oilfield Company поставлено 1 140 149 метрів
 

The decision of the conflict commission:

Відповідно до протоколу відхилення учасників електронних торгів №16Т-617 від 24.11.2016 відхилено пропозицію Vinyx General Trading на підставі абзацу 3 пункту 4.10 Порядку придбання товарів та послуг шляхом проведення електронних закупівель ПАТ «УГВ», затвердженого Наказом №456 від 18.12.2015  у зв‘язку із невідповідністю технічним вимогам до предмета закупівлі та вимогам до кваліфікації учасників.
Пунктом 8 додатку №1 до документації електронних торгів  встановлено, що Учасник має підтвердити досвід постачання аналогічних МТР на ринку України не менше одного року.
У складі пропозиції Vinyx General Trading надано відомості про поставки з 2014 року по теперішній час труб обсадних лише компанії National Iranian South Oilfield Company (Іран).
На підставі викладеного пропозицію Vinyx General Trading відхилено правомірно і тому вимога задоволенню не підлягає.