№ 35: ТОВ "Аналітек"

Jun 12, 2017 Задоволено
Full name of the legal entity of the complainant: ТОВ "Аналітек"
Procedure title: 16Т-584 26.51.6 - Інструменти та прилади вимірювальні, контрольні та випробувальні, інші (Хроматограф рідинний призначений для визначення полі-цикліч
The name of the branch in respect of whose actions the complaint is sent: АТ "Укргазвидобування"
USREOU of the applicant: 31356017
Grounds for complaint: Скарга щодо відбору Контрагентів
Prozorro complaint downloaded? No
The reason is not downloading a complaint against Prozorro
Mail applicant: Borys.ovcharenko@ugv.com.ua
Contacts applicant: Borys.ovcharenko@ugv.com.ua
Name of signatory complaints: Свідро В.А.
The essence of the complaint, the requirements:

Акцептована пропозиція ТОВ "Хімлабор-рекатив" явним чином не відповідає технічним вимогам, опублікованим в тендерній документації.

The decision of the conflict commission:

Інформація, яка викладена у скарзі, прийнята до уваги.
Додатком №2 до документації електронних торгів в технічних вимогах до хроматографу рідинного призначеного для визначення полі-циклічних ароматичних вуглеводнів у дизельному паливі с діапазоном температури від 150 до 400 °С за ДСТУ EN 12916:2006, передбачено: точність прокачування рухомої фази – не гірш ніж 0,5%.
Враховуючи, що жоден з Учасників, у т.ч. ТОВ «Хімлаборреактив», не надав у складі пропозиції обладнання, яке відповідає технічній вимозі -«точність прокачування рухомої фази «ACCURACY» – не гірш ніж 0,5%» Конфліктною комісією рекомендовано відмінити вказану процедуру закупівлі, та з метою створення конкурентного середовища при закупівлі  хроматографу, внести зміни до технічних вимог щодо «точності прокачування рухомої фази «ACCURACY».
Зі свого боку дякуємо за те, що  звернулинашу увагу на недоліки у роботі, та запрошуємо  Вас прийняти участь у закупівлях ПАТ «УГВ».