№ 265: ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "СТАБІЛЬНІ СИСТЕМИ"

Sep 28, 2017 Відхилено
Full name of the legal entity of the complainant: ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "СТАБІЛЬНІ СИСТЕМИ"
Procedure title: НДІ 17(Т)-126_34130000-7 Мототранспортні вантажні засоби Лабораторія на шасі ЛСГ-10
The name of the branch in respect of whose actions the complaint is sent:
USREOU of the applicant: 22679989
Grounds for complaint: Скарга щодо умов, визначених у документації із закупівлі
Prozorro complaint downloaded? No
The reason is not downloading a complaint against Prozorro
Mail applicant: stasys94@ukr.net, a-v-k-83@ukr.net
Contacts applicant: 050-29-33-740, 050-29-33-815
Name of signatory complaints: Колісник Олександр Володимирович
The essence of the complaint, the requirements:

Просимо розглянути наше оскарження та надані документи які пітверджують що ПрАТ "Стабільні системи" має досвід постачання МТР. Просимо відмінити протокол відхилення пропозиції процедури закупівлі №НДІ 17(Т)-126(В) від 27.09.2017 року, та поновити процедуру закупівлі.

The decision of the conflict commission:

Відповідно до протоколу відхилення пропозиції процедури електронних торгів № НДІ 17(Т)-126 (В) від 27.09.2017 відхилено пропозицію ПрАТ «Стабільні системи» на підставі пункту 9.1 Порядку закупівель товарів, робіт та послуг ПАТ «УГВ», затвердженого Наказом №690 від 19.12.2016  у зв‘язку із невідповідністю вимогам документації процедури закупівлі.

Пунктом 1 Додатку 1 документації допорогової закупівлі встановлений критерій «відповідність учасника вимогам які пред’являються до осіб, що виконують роботи, надають послуги, постачають ТМЦ відповідно до чинного Законодавства», для підтвердження цього критерію учаснику необхідно надати копію протоколу рішення засновників про призначення керівника; копію наказу про призначення керівника.  ПрАТ «Стабільні системи» зазначені документи не надано.

Пунктом 4 Додатку 1 документації допорогової закупівлі встановлений критерій «гарантія можливості проведення технічного/виїзного аудиту Учасника на відповідність наданим даним», для підтвердження цього критерію учаснику необхідно надати лист за підписом керівника  на бланку Учасника щодо гарантії надання Замовнику можливості проведення технічного аудиту Учасника та субпідрядників (за наявності), або Учасника та виробника (якщо Учасник є не виробником, а офіційним дилером).  ПрАТ «Стабільні системи» зазначений документ не надано.

Пунктом 8 Додатку 1 документації допорогової закупівлі встановлений критерій «наявність в Учасника досвіду постачання аналогічних МТР не менше 1 року», для підтвердження цього критерію учаснику необхідно надати документ, де описується досвід постачання МТР за останній рік, надаються відгуки (не менше одного) від Замовників/кінцевого споживача за останній рік.  ПрАТ «Стабільні системи» зазначені документи не надано.

  • dog_2003.pdf
  • dog_2006.pdf
  • dovidka.pdf
  • lust_045.pdf
  • vidgyk.pdf
  • Оскарження_044.pdf