№ 237: ТОВ "ВКП "ПРОМЗВ'ЯЗОК"

Sep 8, 2017 Відхилено
Full name of the legal entity of the complainant: ТОВ "ВКП "ПРОМЗВ'ЯЗОК"
Procedure title: 17Т-448_Запасні частини до бурового обладнання в асортименті
The name of the branch in respect of whose actions the complaint is sent:
USREOU of the applicant:
Grounds for complaint: Скарга щодо умов, визначених у документації із закупівлі
Prozorro complaint downloaded? No
The reason is not downloading a complaint against Prozorro
Mail applicant: ТОВ "ВКП "ПРОМЗВ'ЯЗОК"
Contacts applicant: ТОВ "ВКП "ПРОМЗВ'ЯЗОК"
Name of signatory complaints: ТОВ "ВКП "ПРОМЗВ'ЯЗОК"
The essence of the complaint, the requirements:

21.08.2017були розміщенні на електронному майданчику вимоги щодо дискваліфікації учасників закупівлі: (17Т-448 Запасні частини до бурового обладнання в асортименті). Згідно Наказу ДП «Зовнішторгвидав України» від 13.04.2016 №35 п. 14 відповідальний менеджер повинен був дати відповідь протягом трьох днів. Прошу зобов`язати відповідального менеджера за закупівлю надати обґрунтовану відповідь на наші вимоги. ПАТ "Днепрополимермаш" завантажені до порзорро не усі документи. Додатком 2 до Документації допорогової закупівлі встановлені Вимоги до Товару: Виробники підшипників MPZ Мінський підшипниковий завод (Білорусь)URB Rulmenti S.A. (Руминія), SKF (Швеція), NTN-SNR Roulements (Франція), FAG (Німеччина), TIMKEN (США), KOYO (Японія), NSK (Японія), ZKL Bearings (Чехія). (Інші виробники розглядатись не будуть). В свою чергу в пропозиції вказаного учасника значиться , що виробником всіх МТР (в тому числі й підшипників) , що пропонується до продажу ТОВ "АЛЬТАІР" є ТОВ «Виробниче об’єднання «Єквім», що свідчить про порушення вказаних вище вимог, та тягне за собою наслідком дискваліфікацію пропозиції ТОВ "АЛЬТАІР".

The decision of the conflict commission:

Пунктом 1 розділу ІІ документації допорогової закупівлі передбачено, що Учасник по закінченню етапу аукціону повинен надати Замовнику пакет оригіналів документів.

Враховуючи, що пропозиція ТОВ «Альтаір», надана в оригіналі, відповідає встановленим критеріям кваліфікації та технічним вимогам, дану пропозицію відповідно до протоколу вибору переможця акцептовано.