№ 23: ТОВ "Підшипник Груп"

Jun 12, 2017 Задоволено
Full name of the legal entity of the complainant: ТОВ "Підшипник Груп"
Procedure title: УППГК 16Т-121 28.15.1-вальниці/підшипники кулькові чи роликові (лот №1: підшипники в асортименті)
The name of the branch in respect of whose actions the complaint is sent:
USREOU of the applicant: 33265524
Grounds for complaint: Скарга щодо умов, визначених у документації із закупівлі
Prozorro complaint downloaded? No
The reason is not downloading a complaint against Prozorro
Mail applicant: Borys.ovcharenko@ugv.com.ua
Contacts applicant: Borys.ovcharenko@ugv.com.ua
Name of signatory complaints: Костенко Л.Н.
The essence of the complaint, the requirements:

Пропозиція була відхилена згідно протоколу відхилення пропозиції електронних торгів №УПГГК 16(Т)-121 від 13.09.2016. Причини відхилення: учасник не відповідає кваліфікаційним вимогам, у тому числі по технічним та якісним характеристикам предмету закупівлі (лота), встановлених документацією процедури закупки, а саме невідповідність пропозицій Учасників продукції Технічним вимогам і якісним характеристикам і основним умовам. які будуть включені у договір про закупівлю, по позиціям 1, 3, 7-12, 15, 16, 26, 53. В умовах тендеру не було прописано технічні вимоги до закуповуваних підшибників.

 
 

The decision of the conflict commission:

Інформація, яка викладена у скарзі, прийнята до уваги.
На жаль, можемо констатувати факт, що відповідальним підрозділом філією – Управління з переробки газу та газового конденсату, невірно визначено предмет закупівлі та технічні характеристики предмету закупівлі, в результаті чого закупівлю №16Т-121 відмінено.
 За результатами розгляду скарги, Конфліктною комісією попереджено відповідальний за закупівлю підрозділ Управління з переробки газу та газового конденсату щодо недопущення у подальшій роботі подібних порушень та вказано на необхідність проведення навчань з цього питання.
Зі свого боку дякуємо за те, що  звернули нашу увагу на недоліки у роботі філії, та запрошуємо  Вас прийняти участь у інших закупівлях ПАТ «УГВ».