№ 229: ГО Інститут аналітики та адвокації (Dozorro) Александр Довгошей

Sep 1, 2017 Відхилено
Full name of the legal entity of the complainant: ГО Інститут аналітики та адвокації (Dozorro) Александр Довгошей
Procedure title: ПГВ17(Т)-048_34330000-9- Запасні частини до вантажних транспортних засобів, фургонів та легкових автомобілів (3 лоти)
The name of the branch in respect of whose actions the complaint is sent:
USREOU of the applicant:
Grounds for complaint: Скарга щодо умов, визначених у документації із закупівлі
Prozorro complaint downloaded? No
The reason is not downloading a complaint against Prozorro
Mail applicant: borys.ovcharenko@ugv.com.ua
Contacts applicant: Dozorro
Name of signatory complaints: Dozorro
The essence of the complaint, the requirements:

Необґрунтований вибір переможця. Виявлено невідповідність ТД замовника. Немає аналогічних договорів та ще деяких довідок у обох фірм-переможців Полтаваавтозапчастини (1 та 2 лоти) + по второму лоту сумнівний дилерський сертифікат - без дати видачи та дати закінчення. Тобто по закону потрібно було б дискваліфікувати всіх учасників.

The decision of the conflict commission:

ПАТ «Укргазвидобування» (далі по тексту – ПАТ «УГВ») отримано та розглянуто Вашу скаргу щодо закупівлі ПГВ 17(Т)-048 34330000-9- Запасні частини до вантажних транспортних засобів, фургонів та легкових автомобілів (Лот №1 – Запасні частини до автомобілів ВАЗ; Лот №2 – Запасні частини до автомобілів ГАЗ).

Пунктом 1 розділу ІІ документації допорогової закупівлі передбачено, що Учасник по закінченню етапу аукціону повинен надати Замовнику пакет оригіналів документів.

Враховуючи, що пропозиції ПП «Полтававтозапчастина», ТОВ «Полтаваавтозапчастина плюс», надана в оригіналі, відповідає встановленим критеріям кваліфікації та технічним вимогам, у тому числі документально підтверджено досвід виконання аналогічних договорів та надано усі необхідні уповноважуючі документи від виробників МТР та їх офіційних представників, тому дані пропозиції відповідно до протоколу вибору переможця акцептовано.

Разом з цим повідомляємо, що якість запчастин додатково буде оцінено при їх прийнятті  та в процесі виконання договору.