№ 220: Товариство з обмеженою відповідальністю "Український папір"

Aug 22, 2017 Відхилено
Full name of the legal entity of the complainant: Товариство з обмеженою відповідальністю "Український папір"
Procedure title: Виключення з реєстру недобросовісних учасників
The name of the branch in respect of whose actions the complaint is sent: АТ "Укргазвидобування"
USREOU of the applicant: 25394112
Grounds for complaint: Скарга щодо процесу контрактування в частині відповідності внутрішнім документам Товариства та вимогам документації процедури закупівлі/реалізації
Prozorro complaint downloaded? No
The reason is not downloading a complaint against Prozorro
Mail applicant: office@ukrpapir.com.ua
Contacts applicant: +38 (044) 468-13-73
Name of signatory complaints: Михайленко Володимир Іванович
The essence of the complaint, the requirements:

Просимо розглянути наше звернення, як учасника ТОВ “Український папір” та винести рішення щодо виключення нас із реєстру недобросовісних учасників на підставі його неправомірного внесення до даного реєстру, а також відповідно до п.3.4 Додатку 2 до Порядку закупівель, робіт та послуг ПАТ «Укргазвидобування», адже у протоколі № 17-031 від 07.08.2017 р. засідання тендерного комітету філії УкрНДІгаз ПАТ «Укргазвидобування» не зазначено що лист був наданий з повідомленням про неможливість поставки товарів по ціні згідно аукціону через підвищення курсу гривні по відношенню до євро.

The decision of the conflict commission:

Відповідно до протоколу №17-031 від 07.08.2017 засідання Тендерного комітету філії УкрНДІгаз ПАТ «Укргазвидобування» ТОВ «Український папір» включено до реєстру недобросовісних Учасників на підставі пункту 8.2 Порядку закупівель товарів, робіт та послуг ПАТ «УГВ», затвердженого Наказом №497 від 01.08.2017 у зв‘язку із безпідставною відмовою у підписанні договору.

Конфліктною комісією перевірено підстави включення ТОВ «Український папір» до реєстру недобросовісних учасників. Порушень з боку працівників ПАТ «УГВ» при прийнятті даного рішення не встановлено, відповідно ТОВ «Український папір» включено до реєстру недобросовісних учасників з дотриманням встановленого порядку.

В той же час, повідомляємо, що до компетенції Конфліктної комісії не відноситься прийняття рішень щодо доцільності чи недоцільності застосування до ТОВ «Український папір» механізму включення до реєстру недобросовісних учасників.

 На підставі викладеного Ваша скарга є безпідставною та задоволенню не підлягає.

  • 01.220817 лист до конфліктної комісії з додатком.pdf