№ 204: Автомаркет "Автолайн-Днепр" (у системі Дозорро)

Aug 8, 2017 Відхилено
Full name of the legal entity of the complainant: Автомаркет "Автолайн-Днепр" (у системі Дозорро)
Procedure title: ПГВ17(Т)-048_34330000-9- Запасні частини до вантажних транспортних засобів, фургонів та легкових автомобілів (3 лоти)
The name of the branch in respect of whose actions the complaint is sent:
USREOU of the applicant:
Grounds for complaint: Скарга щодо відбору Контрагентів
Prozorro complaint downloaded? No
The reason is not downloading a complaint against Prozorro
Mail applicant: borys.ovcharenko@ugv.com.ua
Contacts applicant: https://dozorro.org
Name of signatory complaints: Автомаркет "Автолайн-Днепр" (у системі Дозорро)
The essence of the complaint, the requirements:

Замовником дискваліфіковано найнижчу цінову пропозицію за підсумками аукціону в інтересах певної фірми.Йде дискваліфікація найнижчих цінових пропозицій. При дискваліфікації учасників загальними фразами описано нібито відсутність документів, хоча весь пакет документів було надано в повному обсязі і своєчасно.

The decision of the conflict commission:

Пунктом 5 технічних критеріїв кваліфікації Додатку 1 документації допорогової закупівлі передбачено, що «кандидат (Постачальник) є виробником МТР, що закуповуються ПАТ «УГВ», або компанією, уповноваженою виробником на здійснення поставок даних МТР», для цього учаснику необхідно надати уповноважуючий документ від виробника МТР або його офіційного представника/ дилера (дилерські або представницькі повноваження або копія діючого договору з виробником МТР або його офіційним представником/дилером або лист-гарантія від виробника чи його представника/дилера, щодо підтвердження поставки, тощо).

ТОВ «Дніпроавтозапчастина» надано цінову пропозицію №2 від 24.05.2017 згідно якої  (пункт 12) запропоновано товар наступних виробників: Aurora, Польша; Zollex, Словенія; БРТ, РФ; Газ, РФ; Дафми, Україна; ДК, КНР; ЛЗПК, Україна; Мотордеталь, РФ; ХАРП, Україна; ЧМЗ, РФ; ЄЗ (Bosch Group), РФ. Для підтвердження поставки товару ТОВ «Дніпроавтозапчастина» надано завірену копію договору №000039-14 від 01.01.2014, укладеного з ТОВ «ТПК «Омега-Автопоставка», а також надано уповноважуючі документи  ТОВ «ТПК «Омега-Автопоставка», як офіційного дилера виробників. При цьому, ТОВ «Дніпроавтозапчастина» не надано відповідного документу щодо виробника – ЛЗПК, Україна, а тому пропозиція ТОВ «Дніпроавтозапчастина» не відповідає вимогам пункту 5 технічних критеріїв кваліфікації.

Надана у складі пропозиції копія видаткової накладної №114 від 09.03.2017, виписана від імені ПАТ «Лебединський завод поршневих кілець», не прийнята Конфліктною комісією до уваги, оскільки надання вказаного документу не відповідає  пункту 5 технічних критеріїв кваліфікації.