№ 170: ТОВ "РЕОН ТЕХНО"

Jul 12, 2017 Відхилено
Full name of the legal entity of the complainant: ТОВ "РЕОН ТЕХНО"
Procedure title: 17Т-250 42414400-5 - Автокрани (Кран-маніпулятор на повнопривідному шасі 6х6)
The name of the branch in respect of whose actions the complaint is sent: АТ "Укргазвидобування"
USREOU of the applicant: 39072491
Grounds for complaint: Скарга щодо процесу контрактування в частині відповідності внутрішнім документам Товариства та вимогам документації процедури закупівлі/реалізації
Prozorro complaint downloaded? No
The reason is not downloading a complaint against Prozorro
Mail applicant: Borys.ovcharenko@ugv.com.ua
Contacts applicant: 01021, м.Київ, Печерський Узвів, 13, оф.23
Name of signatory complaints: Свіршков Леонід
The essence of the complaint, the requirements:

Згідно протоколу №17Т-250 від 20.06.2017 р. наша пропозиція була відхилена відповідно до п. 9.1 Порядку закупівель товарів, робіт та послуг ПАТ "Укргазвидобування" від 19.12.2016 р №690...Цей документ Замовника торгів для внутрішнього пользування і тому ми не можемо дізнатися та зрозуміти причини дискваліфікації нашого підприємства...а з огляду на те, що торги проходять в системі "PROZORRO" нам хотілося б знати конкретну причину дискваліфікації.

The decision of the conflict commission:

Відповідно до протоколу відхилення пропозицій учасників допорогової закупівлі №17Т-250 від 20.06.2017 пропозицію ТОВ «РЕОН ТЕХНО» відхилено на підставі пункту 9.1 Порядку закупівель товарів, робіт та послуг ПАТ «УГВ», затвердженого Наказом №690 від 19.12.2016 (далі по тексту – Порядок) у зв‘язку із невідповідністю вимогам документації процедури закупівлі.

Пунктом 7 технічних критеріїв кваліфікації передбачено, що МТР, що постачає Учасник, повинні відповідати вимогам ПАТ «УГВ» обов’язковим законодавчим вимогам та вимогам нормативно-технічної документації (ГОСТ, ОСТ, ТУ, СТО або іншим нормативним документам країни-виробника, якщо це стосується даних матеріалів/обладнання) для цього  учасник надає копію сертифікату якості (відповідності) та/або копію паспорту на товар, який є предметом закупівлі, завірені підписом та печаткою Учасника процедури закупівлі. ТОВ «РЕОН ТЕХНО» не надано копії сертифікату якості (відповідності) та/або копії  паспорту на предмет закупівлі.

Пунктом 8 передбачено наявність у Учасника досвіду  постачання аналогічних МТР на ринку України не менше 1 року, для цього учаснику необхідно надати підписаний документ, де описується досвід постачання МТР за останній рік, надаються відгуки Замовників за останній рік. ТОВ «РЕОН ТЕХНО» не надано документ, де описується досвід постачання МТР за останній рік.

Враховуючи викладене,  скарга задоволенню не підлягає.