№ 17: ПП Дніпропетровський завод спецінструмента калібрів "Технопрогрес"

Oct 10, 2016 Відхилено
Full name of the legal entity of the complainant: ПП Дніпропетровський завод спецінструмента калібрів "Технопрогрес"
Procedure title: 26.51.6-Інструменти та прилади вимірювальні, контрольні та випробувальні, інші (Лот №1-калібри в асортименті).
The name of the branch in respect of whose actions the complaint is sent: АТ "Укргазвидобування"
USREOU of the applicant:
Grounds for complaint: Скарга щодо відбору Контрагентів
Prozorro complaint downloaded? No
The reason is not downloading a complaint against Prozorro
Mail applicant: Україна, м. Дніпро, проспект Олександра Поля, буд. 96-б, кв.18
Contacts applicant: Україна, м. Дніпро, проспект Олександра Поля, буд. 96-б, кв.18
Name of signatory complaints: Вайнер Ілля Львович
The essence of the complaint, the requirements:

У зв'язку з ситуацією, яка склалася навколо електронних торгів №16Т-542 від 23.08.2016р, щодо організації, проведення аукціону та кваліфікації учасників вищевказаного аукціону, в якому наше підприємство не мало можливості безпосередньої участі в самому реверсивному аукціоні, згідно причин які вказані у листі вихідний № 0909/2016 від 09.09.2016р., а найголовніше не мало можливості знизити вартість лота №1 до обґрунтованого ціноутворення. Повідомляємо, що наше підприємство готово працювати з Вашим підприємством, надавши істотну знижку на калібри, яка буде економічно вигідною та істотно знизить витрати коштів Вашого підприємства. Сподіваємося, що Ваше рішення буде позитивним, яке дасть можливість зекономити істотні кошти ПАТ «Укргазвидобування» та в свою чергу забезпечить завантаженість підприємства ПП ДЗСК «Технопрогрес» та нашого великого колективу, отримавши при цьому якісну продукцію безпосередньо від вітчизняного виробника.

The decision of the conflict commission:

Електронні закупівлі товарів робіт та послуг в ПАТ «УГВ» проводяться на підставі Порядку придбання товарів та послуг шляхом проведення електронних закупівель ПАТ «УГВ», затвердженого Наказом №456 від 18.12.2015 (далі по тексту - Порядок). Відповідно до протоколу відхилення учасників електронних торгів №16Т-542 від 04.10.2016 пропозицію ПП «Українська сервісна бурова компанія-1» відхилено на підставі абзацу 3 пункту 4.10 Порядку у зв‘язку із невідповідністю пропозиції технічним вимогам до предмета закупівлі та вимогам до кваліфікації учасників. Відповідно до абзацу 1 пункту 4.10 Порядку визначено, що відповідальний підрозділ у строк, що становить не більше двадцяти одного робочого дня з моменту закінчення електронного реверсивного аукціону, здійснює аналіз визначеної системою пропозиції з найнижчою ціною на предмет відповідності Учасника, що її подав встановленим кваліфікаційним вимогам та аналіз запропонованого товару чи послуги на відповідність технічним вимогам. У разі відповідності пропозиції Учасника вимогам, що зазначені у оголошенні про проведення закупівлі та документації електронних торгів, такий Учасник визнається переможцем. Пропозиції інших Учасників у такому випадку не розглядаються. ПАТ «УГВ» в даний час розглядає пропозицію ТОВ «ЗОВНІШТОРГ-МІКРОН» (3 702 500 грн.), остаточне рішення по торгам ще не прийнято. Враховуючи, що цінова пропозиція ПП «Дніпропетровський завод спецінструмента калібрів «Технопрогрес» складала 4 286 400 грн., тобто більша ніж у ТОВ «ЗОВНІШТОРГ-МІКРОН» (3 702 500 грн.), Ваша пропозиція не розглядалась.