№ 166: ТОВ "НГ Технологія"

Jul 12, 2017 Відхилено
Full name of the legal entity of the complainant: ТОВ "НГ Технологія"
Procedure title: 17Т-177 43130000-3 - Бурове обладнання (Бурові долота)
The name of the branch in respect of whose actions the complaint is sent: АТ "Укргазвидобування"
USREOU of the applicant: 40018076
Grounds for complaint: Скарга щодо процесу контрактування в частині відповідності внутрішнім документам Товариства та вимогам документації процедури закупівлі/реалізації
Prozorro complaint downloaded? No
The reason is not downloading a complaint against Prozorro
Mail applicant: Borys.ovcharenko@ugv.com.ua
Contacts applicant: 01135, м.Київ, вул. В.Чорновола, 25, оф 221
Name of signatory complaints: Веріженко О.С.
The essence of the complaint, the requirements:

Просимо надати роз'яснення щодо причин відхилення пропозиції, оскільки формулювання в Протоколі є не є чітким та носить декларативний характер.

The decision of the conflict commission:

Відповідно до протоколу відхилення учасників допорогової закупівлі №17Т-177 від 13.06.2017 пропозицію ТОВ «НГ Технологія» відхилено на підставі пункту 9.1 Порядку закупівель товарів, робіт та послуг ПАТ «УГВ», затвердженого Наказом №690 від 19.12.2016 у зв‘язку із невідповідністю вимогам документації процедури закупівлі.

Зокрема, ТОВ «НГ Технологія» не надано сертифікат API Spec 7-1, що передбачено пунктом 7 додатку №1 до документації процедури закупівлі. Запропоновані долота призначені для буріння суцільним вибоєм вертикальних і похило-скерованих свердловин, що не відповідає предмету закупівлі. Предметом закупівлі є долота для зрізки бокових стволів (таблиця 2 до документації процедури закупівлі). 

Разом з цим повідомляємо, що у разі наявності зауважень щодо вищезазначених причин відхилення пропозиції ТОВ «НГ Технологія», просимо надати їх до Конфліктної комісії для детального розгляду.