№ 159: ТОВ "Укрмашіндустрія"

Jun 15, 2017 Відхилено
Full name of the legal entity of the complainant: ТОВ "Укрмашіндустрія"
Procedure title: 17Т-163 43121000-7 - Машини для буріння свердловин (Станція геолого-технічних досліджень свердловин)
The name of the branch in respect of whose actions the complaint is sent: АТ "Укргазвидобування"
USREOU of the applicant: 31343060
Grounds for complaint: Скарга щодо відбору Контрагентів
Prozorro complaint downloaded? No
The reason is not downloading a complaint against Prozorro
Mail applicant: Borys.ovcharenko@ugv.com.ua
Contacts applicant: Borys.ovcharenko@ugv.com.ua
Name of signatory complaints: Borys.ovcharenko@ugv.com.ua
The essence of the complaint, the requirements:

Переможцем визначено ТОВ "Хімлаборреактив" з ціновою пропозиції 21 999 924 грн. ТОВ "Хімлаборреактив" вказано, що виробником товару є ТОВ "Хімлаборреактив", а країною походження товару - Україна. Запропонований до постачання товар є виробництва ТОВ "НПК ГЕОЕЛЕТРОНІКА СЕРВІС" м.Тверь, Россія. Таким чином учасник надав недостовірну інформацію щодо виробника товару країни походження Додаток №2 не відповідає по формі по змісту зразку Додатку №2. ТОВ "Укрмашіндустрія" отримано інформацію від виробника товару, що є предметом закупівлі ТОВ "НПК ГЕОЕЛЕТРОНІКА СЕРВІС" про те, що авторизаційний лист не надсилався на адресу ТОВ "Хімлаборреактив", а тому оригінал листа не міг бути наданий в складі документів. Аукціон відбувався 20.04.2017 переможця визначено 06.06.2017, тобто строк оцінки кандидата склав 48 діб.

The decision of the conflict commission:

Пунктом 1 розділу ІІ документації допорогової закупівлі передбачено, що Учасник по закінченню етапу аукціону повинен надати Замовнику пакет оригіналів документів, у тому числі  Додаток №2, Додаток №3.

Враховуючи, що пропозиція ТОВ «Хімлаборреактив», надана в оригіналі, відповідає встановленим критеріям кваліфікації, дану пропозицію відповідно до протоколу вибору переможця акцептовано.

Разом з цим повідомляємо, що ТОВ «НПК ГЕОЕЛЕКТРОНІКА СЕРВІС» підтверджено авторизацію ТОВ «Хімлаборреактив». Таким чином зазначена Вами інформація про те, що ТОВ «НПК ГЕОЕЛЕКТРОНІКА СЕРВІС» не надавало авторизацію  ТОВ «Хімлаборреактив», не відповідає дійсності.