№ 145: Dozorro

Jun 14, 2017 Задоволено
Full name of the legal entity of the complainant: Dozorro
Procedure title: 17Т-227 43130000-3 - Бурове обладнання (Пристрої для кріплення свердловин обсадними колонами) 3 лоти
The name of the branch in respect of whose actions the complaint is sent:
USREOU of the applicant: Dozorro
Grounds for complaint: Скарга щодо умов, визначених у документації із закупівлі
Prozorro complaint downloaded? No
The reason is not downloading a complaint against Prozorro
Mail applicant: Dozorro
Contacts applicant: Dozorro
Name of signatory complaints: Dozorro
The essence of the complaint, the requirements:

По кожному з трьох лотів було подано лише по дві пропозиції – від ТОВ "КАРБОН" та ТОВ "ПАЙЛОТ ДРІЛЛІНҐ ТЕКНОЛОДЖІЗ", які жодного разу не знизили свої цінові пропозиції в ході аукціону, не зважаючи на дуже близькі початкові ставки. При цьому, керівником та засновником ТОВ «Карбон» згідно ЄДРПОУ є ВОЛОШИНІВСЬКИЙ БОГДАН ОНУФРІЙОВИЧ, а керівником та засновником ТОВ "ПАЙЛОТ ДРІЛЛІНҐ ТЕКНОЛОДЖІЗ" - ВОЛОШИНІВСЬКИЙ ВАСИЛЬ БОГДАНОВИЧ. Крім того, обидві компанії пропонували продукцію ТОВ «КАРБОН», а ТОВ "ПАЙЛОТ ДРІЛЛІНҐ ТЕКНОЛОДЖІЗ" є дилером ТОВ «КАРБОН». Таким чином, фактично конкуренція на даному тендері була відсутньою, а дії учасників можна кваліфікувати як анти конкурентні узгоджені дії, що є підставою для включення їх до реєстру недобросовісних учасників ПАТ «Укргазвидобування» згідно п.8.2 Порядку закупівель ПАТ «Укргазвидобування».

The decision of the conflict commission:

Інформація прийнята до уваги. Закупівлю відмінено.
Усіх потенційних учасників, що можуть запропонувати пристрої для кріплення свердловин обсадними колонами запрошуємо прийняти участь у конкурентній боротьбі.
Звертаємо увагу потенційних учасників даної закупівлі,  що у разі виявлення кваліфікаційних критеріїв, які обмежують Вашу участь у закупівлі, пропонуємо у відповідності до пункту 6 розділу II. «Вимоги до кваліфікації Учасника та спосіб їх підтвердження» документації допорогових закупівель направляти відповідні звернення, у разі відсутності відповідної реакції направляти скарги до Конфліктної комісії.