№ 123: Dozorro

Jun 14, 2017 Відхилено
Full name of the legal entity of the complainant: Dozorro
Procedure title: 17Т-139 балони шино-пневматичні в асортименті
The name of the branch in respect of whose actions the complaint is sent:
USREOU of the applicant: Dozorro
Grounds for complaint: Скарга щодо умов, визначених у документації із закупівлі
Prozorro complaint downloaded? No
The reason is not downloading a complaint against Prozorro
Mail applicant: Dozorro
Contacts applicant: Dozorro
Name of signatory complaints: Dozorro
The essence of the complaint, the requirements:

Замовником прийнято рішення про відхилення пропозиції, підстави відхилення не зазначені.

The decision of the conflict commission:

Пунктом 7 додатку 1 до документації процедури закупівлі передбачено, що Учасник надає копію або оригінал Сертифікату відповідності на товар, який є предметом закупівлі, завірений підписом та печаткою Учасника. ТОВ «Вітлюс» не надано сертифікат відповідності МТР.
Згідно Закону України від 15.01.2015 № 124-VIII «Про технічні регламенти та оцінку відповідності» , сертифікація – підтвердження відповідності третьою стороною (особою, яка є незалежною від особи, що надає об’єкт оцінки відповідності, та від особи, що заінтересована в такому об’єкті як споживач чи користувач), яке стосується продукції, процесів, послуг, систем або персоналу.
Якщо продукція не входить в список обов\'язкової до сертифікації, вона може пройти за бажанням виробника, постачальника або замовника добровільну сертифікацію. Заявник самостійно (або за бажанням замовника) визначає, за якими показниками він хоче підтвердити відповідність продукції вимогам стандартів. Тобто наявність сертифікату відповідності є документальним підтвердженням, що товар, який пропонується для постачання відповідає вимогам замовника.