№ 1155: ТОВ "ТОРГІНДУСТРІЯ"

Jan 14, 2019 Відхилено
Full name of the legal entity of the complainant: ТОВ "ТОРГІНДУСТРІЯ"
Procedure title: УБГ18Т-230
The name of the branch in respect of whose actions the complaint is sent:
USREOU of the applicant: 36601240
Grounds for complaint: Скарга щодо відбору Контрагентів
Prozorro complaint downloaded? Yes
Mail applicant: torgind@gmail.com
Contacts applicant: (050)209-17-88
Name of signatory complaints: Кобзар Анатолій Іванович
The essence of the complaint, the requirements:

Замовником торгів було розпочато процедуру закупівлі (відкриті торги) ідентифікатор закупівлі: UA-2018-10-18-003207-b. Товариство з обмеженою відповідальністю «ТОРГІНДУСТРІЯ» (надалі - Підприємство) виявило бажання взяти участь у відповідному тендері та згідно ТД подало тендерну пропозицію. Предметом закупівлі було – 34320000-6 Механічні запасні частини, крім двигунів і частин двигунів (балони шинопневматичні МП в асортименті), що зазначено у оголошенні та ТД. За результатами розгляду пропозиції Підприємства, Замовником було прийнято рішення про відхилення пропозиції ТОВ «ТОРГІНДУСТРІЯ» (протокол відхилення пропозиції допорогової закупівлі №УБГ18Т-230 відх. від 10.01.2019 р.). Підставою для відхилення зазначено наступне – «стосовно зазначеного Учасника встановлено умовний параметр «Стоп-інформації» (відповідно до протоколу) Ми не погоджуємося з такими рішеннями та вважаємо дії Замовника такими, що порушують наші права та інтереси, також ці дії порушують норми ЗУ «Про публічні закупівлі» та принципів Господарського кодексу України. Стосовно підстави відхилення повідомляємо наступне. ТОВ «ТОРГІНДУСТРІЯ» співпрацює з АТ «УКРГАЗВИДОБУВАННЯ» та його філіями (в т.ч. ФІЛІЯ БУ «УКРБУРГАЗ») вже понад 10 років. За час нашої спільної роботи нами здійснено багато договорів на поставку обладнання та надання послуг. За весь період нашої співпраці нами було виконано усі договірні зобов’язання в повному обсязі: поставки були комплектними, претензій до якості не було. Нашою стороною, в зв’язку настанням не залежних від нас об’єктивних причин, кілька разів було порушено єдину умову – термін поставки, про що ми завжди завчасно повідомляли замовника. В усіх цих випадках нами було прикладено максимальних зусиль для усунення обставин, що призводили до вказаних порушень. У вказаних випадках неналежного виконання своїх зобов’язань за договорами поставки, наша сторона добросовісно несла відповідальність відповідно до умов договору. Жодних судових процесів між нашими сторонами не було, усі питання з дотримання умов виконання договорів були вирішені шляхом переговорів. У протоколі відхилення пропозиції допорогової закупівлі №УБГ18Т-230 відх. від 10.01.2019 р. вказано, що «ТОВ «ТОРГІНДУСТРІЯ» неодноразово порушувало свої зобов’язання за раніше укладеним договорами (Перелік претензійних матеріалів додається).» На жаль, перелік вказаних претензійних матеріалів не був доданий до протоколу, в зв’язку з чим ми не маємо змоги ознайомитися з ним. Стосовно ТОВ «ТОРГІНДУСТРІЯ» було встановлено умовний параметр «Стоп-інформації». Нам є незрозумілою підстава встановлення даного умовного параметру та його наслідки для нашої компанії як учасника наступних торгів та виконавця поточних договорів. Вважаємо, що тендерним комітетом в процесі попередньої кваліфікації по вище зазначеному тендеру було порушено наші права як учасника торгів по вигаданим параметрам, які навіть не були роз’яснені в протоколі відхилення.

Requirements

Зобов’язати замовника скасувати своє рішення про відхилення пропозиції ТОВ «ТОРГНДУСТРІЯ» зазначене у протоколі відхилення пропозиції допорогової закупівлі №УБГ18Т-230 відх. від 10.01.2019 р.

Decision of the Competition Tender Committee

№УБГ18Т-230 відх. від 10.01.2019 р.

The decision of the conflict commission:

Apr 22, 2019

Скаргу ТОВ "ТОРГІНДУСТРІЯ" (код ЄДРПОУ 36601240) № 45/01 від 14.01.2019 р. - відхилити, (Протокол засідання конфліктної комісії від 16.04.2019р. № 119).

  • платежка 14 01.pdf
  • платіжні доручення.pdf
  • скарга 45 01.pdf