№ 111: ТОВ "Бурінком-Україна"

Jun 14, 2017 Відхилено
Full name of the legal entity of the complainant: ТОВ "Бурінком-Україна"
Procedure title: 17Т-091 43130000-3 - Бурове обладнання (Бурові долота та бурголовки) 24 лоти
The name of the branch in respect of whose actions the complaint is sent: АТ "Укргазвидобування"
USREOU of the applicant: 32073567
Grounds for complaint: Скарга щодо процесу контрактування в частині відповідності внутрішнім документам Товариства та вимогам документації процедури закупівлі/реалізації
Prozorro complaint downloaded? No
The reason is not downloading a complaint against Prozorro
Mail applicant: Borys.ovcharenko@ugv.com.ua
Contacts applicant: Borys.ovcharenko@ugv.com.ua
Name of signatory complaints: Borys.ovcharenko@ugv.com.ua
The essence of the complaint, the requirements:

По лотам 17 та 23 пропозицію ТОВ «Бурінком-Україна» відхилено, однак причин відхилення не роз’яснено.

The decision of the conflict commission:

Відповідно до протоколу відхилення учасників допорогової закупівлі №17Т-091 від 04.04.2017 пропозицію ТОВ «Бурінком-Україна» відхилено на підставі пункту 9.1 Порядку закупівель товарів, робіт та послуг ПАТ «УГВ», затвердженого Наказом №690 від 19.12.2016 у зв‘язку із невідповідністю кваліфікаційним вимогам, у тому числі за якісними характеристиками предмету закупівлі, встановленим документацією процедури закупівлі.
Відповідно до пункту 7 додатку №1 до документації процедури закупівлі учасник надає завірену підписом та печаткою Учасника процедури закупівлі копію документа (інформлиста) на товар (предмет закупівлі), який містить інформацію про його призначення, технічні характеристики, рекомендовані режими буріння, конструктивні особливості, умови експлуатації. ТОВ «Бурінком-Україна» надано копію документа (інформлист) на бланку з логотипом іншого виробника ніж той, що зазначений в паспорті та ціновій пропозиції.
Відповідно до пункту 7 додатку №1 до документації процедури закупівлі встановлені вимоги до якості доліт, що підтверджується завіреною копією  сертифіката щодо наявності на виробництві системи менеджменту якості ISO 9001:2008 (або пізніше) або API Q1 ТОВ «Бурінком-Україна» не надано копії діючого сертифіката.
Відповідно до пункту 7 додатку №1 до документації процедури закупівлі встановлено, що учасник для підтвердження досвіду постачання аналогічних МТР має надати рекомендаційні листи-відгуки від п’яти компанії. ТОВ «Бурінком-Україна» надано чотири листи відгуки.