№ 107: ТОВ "Бурінтехсервіс"

Jun 14, 2017 Відхилено
Full name of the legal entity of the complainant: ТОВ "Бурінтехсервіс"
Procedure title: 17П-018 76100000-4 - Професійні послуги у сфері газової промисловості. Сервісні послуги по бурових розчинах (9 лотів).
The name of the branch in respect of whose actions the complaint is sent: АТ "Укргазвидобування"
USREOU of the applicant: 37959145
Grounds for complaint: Скарга щодо процесу контрактування в частині відповідності внутрішнім документам Товариства та вимогам документації процедури закупівлі/реалізації
Prozorro complaint downloaded? No
The reason is not downloading a complaint against Prozorro
Mail applicant: Borys.ovcharenko@ugv.com.ua
Contacts applicant: Borys.ovcharenko@ugv.com.ua
Name of signatory complaints: Borys.ovcharenko@ugv.com.ua
The essence of the complaint, the requirements:
Просимо надати роз'яснення щодо невідповідності пропозиції.
 

The decision of the conflict commission:

Відповідно до протоколу відхилення пропозицій учасників допорогової закупівлі № 17П-018 від 28.03.2017 пропозицію ТОВ «Бурінтехсервіс»  відхилено на підставі пункту 9.1. Порядку закупівель товарів, робіт та послуг ПАТ «УГВ», затвердженого наказом ПАТ «УГВ» від 19.12.2016 №690 (далі - Порядок).
1. Пунктом 1 розділу «Акредитація» додатку 1 до документації допорогової закупівлі встановлено, що Учаснику необхідно надати копію витягу з реєстрів платників ПДВ чи витягу з реєстру платників єдиного податку. ТОВ «Бурінтехсервіс» не надано копію витягу з реєстру платника ПДВ (надано свідоцтво платника ПДВ).
2. Пунктом 1 розділу «Технічні критерії кваліфікації» додатку 1 до документації допорогової закупівлі встановлено, що Учасник повинен мати досвід виконання аналогічних договорів більше 1 року впродовж останніх 3-х років. ТОВ «Бурінтехсервіс» не підтвердив вказаний досвід.
3. Пунктом 2 розділу «Технічні критерії кваліфікації» додатку 1 до документації допорогової закупівлі встановлено, що Учасник повинен мати  атестований (сертифікований) персонал, необхідний по рівню кваліфікації та у достатній  кількості, для підтвердження заповнює таблицю №3 «Відомості про кадрові ресурси». ТОВ «Бурінтехсервіс» не зазначив у вказаній таблиці повної інформації.
4.  Пунктом 3 розділу «Технічні критерії кваліфікації» додатку 1 до документації допорогової закупівлі встановлено, що Учасник повинен мати лабораторне обладнання, прилади у кількості, необхідній та достатній для  виконання робіт, надання послуг вимірювання параметрів бурового розчину згідно стандарту API 13В, які вказані в Технічному завданні. У таблиці №4 «Відомості про матеріально-технічні ресурси» відсутня інформація  щодо наявності наступних приладів: фільтр-прес високого тиску і високої температури (НТНР),  центрифуга для вимірювання іонів калію, кальциметр, прилад КТК).
5. Пунктом 6 розділу «Технічні критерії кваліфікації» додатку 1 до документації допорогової закупівлі встановлено, що Учасник надає проект програми на приготування та обробку бурового розчину у відповідності з вимогами згідно Додатку 14 до договору. Наданий проект не  відповідає додатку №14 до договору.
6. Щодо Проекту договору з додатками :
• Проект договору і додатки №1-15 не підписані керівником і не завірені мокрою печаткою Учасника;
• Додаток №1 не відповідає формі вказаній у тендерній документації;
• Додаток №3 відсутній розрахунок сумарної потреби хімреагентів і матеріалів, які будуть використанні для надання послуг;
• Додаток №5 відсутній розрахунок вартості інженерного сервісу;
• Додаток №7 не відповідає формі вказаній у тендерній документації, необхідні дані не внесені;
• Додаток №9 відсутній;
• Додаток №10 не відповідає формі вказаній у тендерній документації;
• Додаток №14 відсутній проект програми промивки;
• Додаток №15 не відповідає формі вказаній у тендерній документації.