№ 538: EPCO SOLUTIONS INC.

02 февр. 2018 г. Відхилено
Полное наименование юридического лица заявителя жалобы: EPCO SOLUTIONS INC.
Имя процедуры: 17Т-694
Наименование филиала, в отношении действий которого направляется жалоба:
ЕГРПОУ заявителя: AB2017331824
Основание для жалобы: Скарга щодо умов, визначених у документації із закупівлі
Загружена ли жалоба на Prozorro? Нет
Причины по которым жалоба не загружена на Prozorro
Почта заявителя: [email protected]
Контакты заявителя: +1 780 709 8477
ФИО подписанта жалобы: Директор
Суть жалобы, требования:

Результати минулого 22 січня 2018 року тендера № 17Т-694_Ключі для спуску обсадних колон та колон НКТ на нашу думку необхідно анулювати з таких дуже важливих причин: 1. Відсутність конкуренції. У тендері взяли участь тільки дві компанії і вони представляли одного виробника. 2. Пропоновані для покупки Ключі для спуску обсадних колон та колон НКТ не відповідають технічним вимогам зазначеним в Документації допороговой закупівлі за основним показником - крутнoму моменту: 3. Компанія EPCO SOLUTIONS INC. (Офіційний дилер компанії McCoy Global Canada в Україні) не змогла брати участь в тендері тому що наші пропозиції своєчасно подані в УГВ, в частині зміни термінів поставки з 120 днів на 170 днів (вимога виробника ключів компанії McCoy Global Canada) не були розглянуті Тендерним комітетом. Служба закупівель і технічна служба ухвалили рішення не передавати наше звернення в Тендерний комітет.

Решение конфликтной комиссии:

Відповідно до пункту 6 розділу ІІ документації допорогової закупівлі Учасники процедур закупівель можуть звернутися до Замовника не пізніше ніж за два робочих дні до завершення періоду уточнень тільки через електронну систему закупівель за роз’ясненнями щодо тендерної документації,  з уточненнями технічних вимог до предмета закупівлі та/або вимог до кваліфікації Учасників. 
Відповідальний закупник протягом двох робочих днів (але до закінчення періоду уточнень) з моменту розміщення звернення у Системі надає через Систему відповідь, підготовлену відповідним підрозділом Товариства.
У разі ненадання відповіді або наявності підстав для подання скарги пропонуємо Вам звертатись до Конфліктної комісії у спосіб передбачений пунктом 7.6. Положення про Конфліктну комісію (http://ugv.com.ua/page/conflict-commission).

 

  • Letter U0102-18.pdf