№ 548: Приватне підприємство з іноземними інвестиціями "Низал"

Feb 8, 2018 Відхилено
Full name of the legal entity of the complainant: Приватне підприємство з іноземними інвестиціями "Низал"
Procedure title: 17Т-684_Піногасник для бурових розчинів
The name of the branch in respect of whose actions the complaint is sent: АТ "Укргазвидобування"
USREOU of the applicant: 34324467
Grounds for complaint: Скарга щодо умов, визначених у документації із закупівлі
Prozorro complaint downloaded? No
The reason is not downloading a complaint against Prozorro
Mail applicant: [email protected]
Contacts applicant: 0505423898
Name of signatory complaints: Зеленько Єлізавета Михайлівна
The essence of the complaint, the requirements:

ініціюємо проведення нової експертизи Вимагаю проведення нового дослідження нашої продукції незалежною лабораторією, оскільки піногасник «Різопен» вже поставлявся в 2016 році для виробничих потреб ПАТ “Укргазвидобування” і жодних претензій та негативних відгуків щодо якості продукту не надходило. Про місце та час проведення дослідження підприємство проінформує ПАТ “Укргазвидобування” додатково для можливого залучення Ваших спеціалістів. Необхідність проведення додаткового дослідження пов’язана з нашою недовірою до висновків Вашої лабораторії.

The decision of the conflict commission:

Відповідно до протоколу відхилення учасників допорогової закупівлі №17Т-624 від 06.02.2018 відхилено пропозицію ПП з ІІ «Нізал» на підставі пункту 9.1 Порядку закупівель товарів, робіт та послуг ПАТ «УГВ», затвердженого Наказом №497 від 01.08.2017  у зв‘язку із невідповідністю кваліфікаційним вимогам, у тому числі за якісними характеристиками предмету закупівлі, встановленими документацією процедури закупівлі.
Відповідно до додатку №2 документації допорогової закупівлі  встановлено основні показники якості, зокрема: ефективність протиспінюючої активності  піногасника, % (вода + 5 % глини бентонітової + 3 % КССБ + від 0,05 % до 0,2 %  піногасника з кроком 0,05 %),: не менше 80 %.
Відповідно до результатів лабораторних досліджень, проведених 19.01.2018 Українським науково-дослідним інститутом природніх газів,  БУ «Укрбургаз» пропозиція ПП з ІІ «Нізал» не відповідає вищезазначеному показнику якості.

 

  • skarga.jpg